Ivan Karadžić - Heroj Tajlanda

Sedamnaest dana trajala je borba za život dvanaestoro malih fudbalera i njhovog trenera koji su bili zarobljeni u pećini na severu Tajlanda. Tokom tih pola meseca sve kamere velikih svetskih televizija svakodnevno su izveštavale o napretku, opasnostima, tragičnim prognozama koje su pratile ovu opasnu kriznu situaciju. Sada, na kraju godine mnoge TV kuće su objavile da je to bila priča koju su gledaoci širom sveta najviše pratili.

Mali broj specijalno obučenih ronilaca za pećine, pripadnika retke vrste instruktora za takvo ronjenje, koji bi bio sposoban da učestvuje u njihovom spasavanju, stigao je iz celog sveta kako bi probao da pomogne. Među njima i Ivan Karadžić, visoko obučeni ronilac sa danskim pasošem, srpskim korenima i adresom na Tajlandu.

O detaljima same akcije spasavanja, Ivanovim motivima da učestvuje u njoj, potrebi da planeta postane bolje mesto za život, ali i o detinjstvu u Srbiji, sam Ivan govorio je u emisiji "Ivan Karadžić - Heroj Tajlanda" koju možete pogledati na Prvom programu.

Autor emisije je Vladimir Banić.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво