RTS ordinacija

U poslednjoj RTS ordinaciji u ovoj godini biće reči o povredama zuba, saznaćete mnogo novih informacija o akupunkturi i na kraju nutricionista priprema jela od heljde.

U prvom dele emisije poznati roditelji govoriće o tome kako su prošli neprijatne situacije kada su im deca povredila zube. Ćerka voditeljke Lidije Kljaić polomila je stalne zube, a sin glumca Srđana Timarova izbio je mlečne zube kada je pao. Kako bi trebalo odreagovati i šta je važno znati kada zub pukne ili ispadne zbog udarca objasniće dr Dejan Marković, profesor Stomatološkog fakulteta u Beogradu.

U Ordinaciji će biti reči o akupunkturi. Saznaćete kako se određuju akupunkturne tačke i kako neke od njih možemo stimulisati sami, kada akupunktura koristi, a kada se ne prepourčuje, a sve to objasniće i pokazati prof. dr Momir Dunjuć, akupunkturolog i predsednik Sekcije za akupunkturu Srpskog lekarskog društva.

U bloku Hrana kao lek, nutricionista i fitnes trener Marko Petrović, naučiće vas kako da pripremite palačinke od heljdinog brašna, a od onih koje ne pojedete, kako da napravite zdravu lazanju.

Autor i voditelj: Marija Popović.
Reditelj: Petar Stanojlović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара