SAT

Koliko su četiri čašice opasne?

Bliži se Nova godina, a u toku je i sezona slava, pa će mnogi vozači, bez obzira na sva upozorenja, potpuno svesno popiti bar dve, tri čašice i sesti za upravljač. Većina ima opravdanja da se oseća dobro i da nema nikakvih posledica, a ekipa emisije SAT javno pred kamerama izvodi specijalni test u kome utvrđuje koliko tačno tih nekoliko čašica utiče na sposobnosti vozača. Uz pomoć dobrovoljaca, automobila i merne opreme, u praksi proveravaju ono što drugi govore samo u teoriji.

U još jednom specijalnom testu proverili su i koje tečnosti za stakla se smrzavaju pre temperature koja je deklarisana na pakovanju.

Videćete i nekoliko praktičnih saveta za vožnju po snegu i ledu, kao i sve o izboru za evropski "Autobest" automobil godine.

Urednik i voditelj: Mladen Alvirović.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво