Elitne ubice

Priča o dvojici najelitnijih operativaca na svetu. Deni, bivši agent specijalnih operacija, i njegov dugogodišnji mentor Hanter kreću u akciju protiv Spajka, prepredenog vođe tajnog vojnog društva. (Killer Elite, 2011)

Ali misija neće biti laka jer Spajk šalje trojicu svirepih ubica na njih. Upleteni u veoma opasnu igru mačke i miša, u kojoj lovac postaje plen, oni su prinuđeni da obiđu celu planetu, od Australije do Pariza, Londona i Bliskog istoka...

Akcioni spektakl režisera Gerija Mekendrija nastao je prema romanu britanskog pustolova i pisca Ser Ranalfa Fajnsa, koji je inspirisan istinitim događajima.

Uloge: Džejson Stejtam, Robert de Niro, Klajv Oven, Dominik Pursel...

Režija: Geri Mekendri

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво