Ne diraj mi mamu

3. epizoda: "Ono kad ti je dosta moralne pridike"

Budimir se dodvorava Ivanu Galijatoviću, najbogatijem tajkunu u regionu, kako bi preuzeo sve njegove pravne poslove. Ivan je bahat, ali Budimir je spreman na sve, pa čak i da mu pere auto. Susret sa visokomoralnim Ivanovim prijateljem Budimira ipak ostavlja kratkih rukava.

Međutim, na nagovor Zlatka, odlazi kod Ivana ali ga zatiče u nezgodnoj situaciji. Verujući da Ivan radi sklekove, napušta njegovu kancelariju. S druge strane, Ivan veruje da ga je Budimir video sa ljubavnicom, te u potpunosti menja svoje ponašanje prema njemu. Osim ugovora, u zamenu za njegovu ćutnju, poklanja mu Poršea i jahtu.

U međuvremenu, Dževad, kako bi se dokazao pred Milanom, svojim školskim drugom, predstavlja se kao advokat , Dunju predstavlja kao suprugu, a na večeri se razmeće skupocenim vinom i kavijarom, verujući da je Milan uspešan i da će on platiti. Ali, njegova večera završava u kuhinji i to na poslovima pranja suđa.

Zlatko Slijepčević - Branko Đurić Đuro

Budimir Čorović - Rene Bitorajac

Dika Slijepčević - Jasna Diklić

Dunja Sunovratilo - Anđelka Prpić

Dževad Bukva - Dragan Marinković

Kerim Ljuca - Admir Glamočak

Ivan Galijatović - Emir Hadžihafizbegović

Halid Karapuš - Mugdim Avdagić

Milan Krzović - Boris Šavija

Fata Karapuš - Elvira Aljukić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво