Domaćin

Žena po imenu Meri Bi Kadi, član je male poljoprivredne zajednice u Nebraski, ima povoljne finansijske izglede i značajno vlasništvo nad zemljištem, pa samim tim i uticaj u društvu. (The Homesman, 2014)

Tri žene iz zajednice su zbog različitih teških životnih okolnosti koje su ih zadesile izgubile razum i treba im ukazati pomoć.

Prečasni Dovd savetuje da se, uz pratnju, pošalju u jednu crkvu u Ajovi, gde se brinu o duševnim bolesnicima.

Igrom slučaja Kadi dobija zadatak da ih isprati. Dok se sprema za put, slučajno susreće Džordža Brigsa koji je osuđen na smrt zbog krađe tuđeg imanja i on je moli da mu pomogne. Pošto je ionako uplašena da putuje sama ona pristaje da mu pomogne ako on, zauzvrat, krene s njom na put da joj pomogne.

Tokom puta njih dvoje moraće da se izbore sa mnogobrojnim razbojnicima i neprijateljski raspoloženim Indijancima.

Uloge: Hilari Svonk, Tomi Li Džons, Meril Strip, Miranda Oto...
Režija: Tomi Li Džons

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво