Jutro će promeniti sve

39. Epizoda: "Biću dobro"

U poslednjoj epizodi serije "Jutro će promeniti sve", Anđela se ponovo iseljava iz stana koji je delila sa svojom Sašom, ovoga puta da bi otišla mnogo, mnogo dalje... Ona se na svoj način pozdravlja sa Beogradom.

Dok se priprema otvaranje lokala, Ljuba sve vreme, gotovo opsesivno, zove Ivonu, jer želi da vidi i zna šta njihova ćerkica radi u svakom trenutku njenog nežnog života...

Emocije su uzavrele... Saša se odlučuje na radikalan korak, sledeći svoje srce...Da li će na kraju Filip i Saša stići da isprate Anđelu na Island, obuzeti svojom novom spoznajom sreće?..

Urednik serije: Mirjana Lazić

Reditelji serije: Goran Stanković, Vladimir Tagić i Milica Tomović

Scenaristi: Maja Pelević, Dimitrije Kokanov i drugi

Igraju: Nikola Rakočević, Jovana Stojiljković, Andrija Kuzmanović, Isidora Simijonović, Anita Mančić, Nebojša Dugalić, Milan Marić, Miodrag Dragičević, Marko Janketić, i mnogi drugi...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво