Šapati sa neba

Ljudi koji žive na malom grčkom ostrvu Amorgos vredno rade i uživaju u životu na svoj jedinstven način.

Kapetan Konstantis i pastir Leonidas ceo svoj život proveli su na ovom udaljenom ostrvu, pa ipak ne poznaju jedan drugog. Njihov svakodnevni život definisan je zajedničkim ciljem: čitanjem znakova na nebu.

Njihova sposobnost da predvide vremenske prilike rezultat je znanja izgubljenog u prošlim vekovima. Znaci neba, vetra, zvezda, oblaka i mora šapuću stanovnicima ostrva.

Večni krug života, smena godišnjih doba, ciklus rođenja i smrti konstantni su podsetnici jednostavne lepote koja nas sve okružuje, nijedan dan nije kao prethodni.

Režija: Maro Anastopolou

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво