Jutarnji program

Na Kosovu i Metohiji i dalje traju mirni protesti građana zbog taksa od 100 posto na robu iz Centralne Srbije. U međuvremenu, uprkos upozorenjima iz Brisela i sveta, Priština još odlučnije ponavlja da će takse ostati na snazi dok Srbija ne prizna nezavisnost Kosova. Na kakvu pravdu mogu da računaju Srbi iz pokrajine, jedno je od pitanja za gošću emisije, Nelu Kuburović, ministarku pravde u Vladi Srbije.

Kraljevina Srba, Hrvata i Slovenaca formirana je baš na današnji dan. Pre sto godina. Kako se toga sećamo vek kasnije. I da li su naši susedi taj datum i događaj potpuno potisnuli iz svojih istorija, pitamo istoričara Milana Gulića, sa Instituta za savremenu istoriju.

I ovog jutra razbijamo stereotipe..u Predrasuđivanju proveravamo da li žene i muškarci mogu da istrpe isti bol?

Navikli smo da ga viđamo u operacionoj sali, i u bolničkoj uniformi. Svakodnevno radi najteže operacije na srcu. Ovog jutra , u rubrici Bez izgovora, naš gost je profesor Svetozar Putnik, vrhunski kardiohirurg. Da li stiže da vežba, i šta ga opušta posle komplikovanih zahvata.

Ovo jutro priča o "Pijanim noćima". Tako se zove novi singl kojim se grupa Alisa vraća na muzičku scenu i najavljuje novi CD.

Voditelj: Nada Gogić

Urednici: Duško Nikolić, Nada Gogić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво