Dečija pesma evrovizije

Šesnaesti po redu izbor za Dečju pesmu Evrovizije koji okuplja mlade muzičke izvođače iz Evrope ove godine se održava 25. novembra u glavnom gradu Belorusije, u Minsku. Biće ovo drugi put nakon 2010. godine da se takmičenje održava u Belorusiji.

Dvadeset zemalja učestvovaće na takmičenju, što predstavlja rekord po broju učesnica.

Debitanti će biti Vels I Kazahstan, zemlje povratnice su Azerbejdžan, Izrael i Francuska, dok je od takmičenja odustao Kipar.

Bojana Radovanović predstaviće Srbiju sa pesmom "Svet" autora Marije Marić Marković. Koreograf nastupa je Ivan Mileusnić a reditelj Petar Stanojlović.

Pored Srbije zemlje učesnice su i Azerbejdžan, Albanija, Australija, Belorusija, Vels, Gruzija, Izrael, Irska, Italija, Jermenija, Kazahstan, Makedonija, Malta, Poljska, Portugal, Rusija, Ukrajina, Francuska, Holandija,

Komentator prenosa: Tamara Petković

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво