SAT: Šta (ne) znaju vozači?

U medijima se ovih dana digla velika prašina oko cene tehničkog pregleda. Zato je ekipa emisije SAT odlučila da se malo pozabavi tom temom i otkrije zašto tehnički pregled poskupljuje.

U toku je nova sezona akcije "Život za mlade vozače", a SAT je iskoristio priliku da sa desetinama kandidata napravi istraživanje na temu: šta to vozači znaju i ne znaju i koji je njihov stav u pogledu bezbednosti saobraćaja.

Videćete još jedan u seriji najlepših puteva Srbije, čućete i prvi u nizu saveta kako voziti ekonomičnije i šta sve može da utiče na potrošnju goriva.

U rubrici"Predstavljamo" imali su ekskluzivnu priliku da voze Kuprin model "ateka" sa 300 konjskih snaga.

Urednik i voditelj je Mladen Alvirović.

Repriza emisije je petkom u 14.00 na Drugom programu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

САТ САТ

Autor:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 30 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво