Oko magazin: Na vežbama sa Rusima i NATO paktom

Vojnici vežbaju, generali proveravaju spremnost svojih snaga, a političari šalju poruke. Vojska Srbije vežba sa Rusijom, sa NATO-om, ali i sama. Vek pobednika 1918-2018. će se održati na 10 lokacija, učestvovaće 8000 vojnika, a biće potrošeno više od 100 tona ubojnih sredstava.

U emisiji Oko magazin pogledajte kako su izgledale vežbe vojske Srbije sa Rusima i sa pripadnicima NATO pakta, kome je namenjen Spoj trozupca, a kome Vostok 2018, čemu služe vojne vežbe i kako ih doživljavaju oni koji u njima učestvuju.

Ekonomska vest meseca je da je Telekom Srbije kupio kablovskog operatora Kopernikus. Nedavno je pokušao da kupi i Telekom Albanije. U emisiji Oko magazin saznajte šta znači širenje Telekoma iznutra i spolja i da li ova kompanija povećava svoju vrednost da bi prodala deo akcija ili će ostati u državnom vlasništvu.

Pokušali smo da saznamo i kako potrošači u Srbiji mogu da se izbore za to da konzumiraju proizvode jednakog kvaliteta kao i potrošiči zapadnih zemalja EU, a videćete i najbolje momente sa utakmice Liverpul - Crvena zvezda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Око магазин Око магазин

Autor:
Горислав Папић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво