RTS ordinacija

Zdravo nedeljno popodne u RTS ordinaciji donosi četiri nove teme. Saznaćete važne informacije o trombozi, stvaranju krvih ugrušaka. Biće razjašnjene zablude o beljenju zuba, a videćete i kako izgleda pregled skin skenerom. Na kraju će nutricionista objasniti koje namirnice koriste, a koje štete trombovima.

Kako trombovi nastaju, jesu li bolest slična aterosklerozi, kako se prepoznaju i leče objasniće dr Dragan Vasić, internista-angiolog iz Kliničkog centra Srbije. Kompozitor Vladimir Graić, iskreno će govoriti o tome kako je otkrio tromb, koliko se uplašio i kako ga je izlečio.

Istine i zablude biće o beljenju zuba, a sve o tome objaniće dr Nataša Blažić, stomatolog. Saznaćete da li zubi propadaju od izbeljivača, da li je moguće postići rezultate kokosovim uljem, kada deca mogu beleti zube i još mnogo toga.

U Ordinaciji ćemo pokazati kako izgleda pregled skin skenerom, a koje informacije daje i čemu one služe pojasniće dr Joana Batsialou, specijalista mezoterapije i antiejdžing medicine. Saznaćete i šta sami možete učiniti za svoju kožu da ona sporije stari.

U bloku Hrana kao lek, nutricionista Marija Stajić govoriće o tome koja hrana doprinosi nastanku tromba, ali i koja koristi kada tromb već postoji.

Urednik i voditelj je Marija Popović.
Reditelj je Petar Stanojlović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво