Beogradska hronika

O najvećim podvizima naših lekara u poslednjih godinu dana razgovarali smo sa ljudima koji rade u dve najveće klinike u Beogradu, na VMA i u Kliničkom centru.

Da li postoji mapa lekovitih izvora u Beogradu, i u kakvom su stanju ta izvorišta, istraživali su naši novinari.

Iako igralište u Dr Ivana Ribara postoji već 6 godina, komunalni policajci tek pre nekoliko dana utvrdili da je nelegalno. Ko će rušiti?

Još jednom ćemo obići gradilišta koja su majstori odavno napustili. Skoro 30 godina ima najstarije napušteno gradilište u Beogradu, a sudbina mu je još neizvesna.

Fejsbuk je priznao da je u nedavnom hakerskom napadu ugroženo oko 50 miliona korisničkih naloga. Kako da se zaštitimo i koje podatke ne treba da ostavljamo?

Arheolog Adam Crnobrnja gost je "Beogradske hronike".

Ugostićemo i glumce jedne od trenutno najgledanijih serija na RTS-u "Jutro će promeniti sve".

Urednice emisije Vesna Kuzmanović, Dubravka Aleksić i Rada Đurić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво