TV lica: Ivan Bekjarev

Ivan Bekjarev je dočekao ekipu emisije TV lica kao sav normalan svet u bazenu, u vikendici u kojoj provodi svaki slobodni trenutak.

Miholjsko leto iskoristio je za svakodnevno plivanje i uživanje u prirodi, a prisetio se velikih uloga u Otpisanima, Boljem životu, Srećnim ljudima i mnogim drugim serijama u kojima je igrao.

Gledaoci će imati priliku da čuju brojne anegdote, priču o tome kako je prvi pozdravio slušaoce Studija B, o mladosti u Beogradu i komšijama Oliveri i Radetu Markoviću koji su mu ponudili prvi profesionalni angažman.         

Autor: Tanja Peternek Aleksić

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво