TV lica: Mira Furlan

Gost prvog izdanja u novoj sezoni u emisiji "TV lica kao sav normalan svet" je glumica Mira Furlan.

Kao gošća festivala Krokodil došla je iz Indije izgubivši jedan let i sa danom zakašnjenja stigla je pravo na ovaj intervju. Prepuna utisaka govorila je o putovanjima, o Americi u kojoj živi više od dve decenije, o sećanju na početak novog života  u zemlji u kojoj ništa nije značilo to što je bila zvezda u Jugoslaviji.

Gledaoci će imati priliku da vide inserte iz prve SF serije u kojoj je igrala, da čuju kako je podnosila masku koju je nosila, kao i priču o audicijama, poslu konobarice u kom je kako kaže bila užasna a koji je radila dok je čekala šansu u LA, o životu koji danas ima i o tome gde se oseća kao kod kuće.

 

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Autor:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво