Oko: Srbija u košarkaškom lavirintu

Može li Kalinić opet preko Burusisa, hoće li Bjelica i Bogdanović na Kritu da pokažu zašto ih je Divac spojio i šta u narednoj sezoni čeka Zvezdu i Partizan

Ovog leta prvi put nema velikog košarkaškog takmičenja. Posle šest uspešnih godina Srbija se ovoga leta ne bori za medalju ali konačno imamo veliku košarkašku utakmicu. Zašto je od velikog značaja da Srbija na najvećem grčkom ostrvu pobedi Grčku? Kako će značiti to što posle tri godine za reprezentaciju igra Nemanja Bjelica a koliko što Bogdan Bogdanović dolazi posle uspešne sezone u NBA ligi? Koliko Fiba čudnim sistemom takmičenja obesmišljava reprezentativnu košarku?

Šta će za Srbiju da znači to što prvi put od ukidanja sankcija neće imati predstavnika u košarkaškoj Evroligi? Koliko Crvena zvezda i Partizan mogu u Evrokupu a kakve su im šanse da osvoje regionalnu, jadransku ligu?

Gosti:

Dušan Alimpijević, bivši trener Crvene zvezde

Željko Lukajić, bivši trener Partizana

Slobodan Šarenac, košarkaški komentator RTS-a.

Autor emisije: Gorislav Papić

 

 

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Око Око

Autor:
Горислав Папић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво