Šarenica

Jutra sa Leotara!

Jesenja šema i karavan u gradu vina, kamena, sunca i platana! Ovog vikenda vodimo vas na sam jug Hercegovine, na obalu Trebišnjice, u Trebinje!

Šta je Jovan Dučić ostavio u amanet svom rodnom gradu, kako se taj zavet čuva danas i kako se podno Leotara gledaju Njegoš i Dučić?

Zašto je Trebinje ponos Hercegovine, kako je kamen izdubio karakter ljudi ovog kraja, šta je najukusnije na hercegovačkoj trpezi? Videćete i vinske i verske puteve ovog kraja, vodimo vas u manastir Tvrdoš i Hercegovačku Gračanicu!

Uz muziku koju pamtimo, sećamo se Ranjenog orla i Anđelkine priče i vodimo vas na mesta gde se snimala serija Zdravka Šotre!

Upoznajte i Grad sunca, avanturističke staze u Akva parku, staro i novo, tradicionalno i moderno Trebinje!

Urednica Aneta Ivanović

Voditelji Ana Babić i Slobodan Šarenac

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво