SAT: Novi radar za bezbednost dece

Ekipa emisije SAT ove nedelje imala je ekskluzivnu priliku da se upozna sa potpuno novim radarom koji policija tek treba da počne da koristi, a može istovremeno da snimi čak šest saobraćajnih traka.

Budući da upravo počinje školska godina, iskoristili su priliku i u zonama škola proveravali koliko vozači zaista vode računa o bezbednosti dece. Rezultati koje su dobili su iznenađujući.

Inače, u sklopu čitave emisije, koja je posvećena bezbednosti dece u saobraćaju, videćete i praktične savete o tome na koja mesta vozači da obrate pažnju kako bi sačuvali dečje živote, zašto je važno u zoni škole voziti 30 km/h, kakav primer odrasli daju deci, ali i koje novine u edukaciji uvodi policija.

Donose i detaljnu priču o električnim skuterima. Saznaćete koliko košta vožnja na struju, kako se pune, koliki im je radijus i kako se registruju.

Ekipa SAT-a upustila se u avanturu rekama Tarom i Drinom, pa ćete uživati i u atraktivnim snimcima sa raftinga.

U rubrici Predstavljamo testirali su novi Opelov "kombo".

Urednik i voditelj je Mladen Alvirović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво