Šarenica

Sve boje septembra

Ponovo u studiju, posle karavanskog leta, ekipa Šarenice spremna za nove priče! Prvog septembarskog dana o starim dilemama i đačkim temama, i sa porukama za školarce, a videćete i kako je na Tašmajdanu bilo u Noći muzike. Sa maestrom Bojanom Suđićem razgovaramo o tome kako smo zajedno proslavili veliki jubilej, 60 godina postojanja televizije u Srbiji!

Na letnjem karavanu nismo stigli do Japana, ali znamo ko jeste. Naši gosti članovi AKUD Ivo Lola Ribar, pričamo o azijskoj turneji, i audiciji za nove članove. Pevaće nam Danica Krstić i Mladen Lukić, slušaćemo i gitaru, a čast nam je što sa Brankom Veselinović slavimo njen stoti rođendan!

Stižu nam glumci Vesna Stanković i Nebojša Milovanović, vodimo vas slikom do Leskovca, da vidimo ko je stigao na čuvenu roštiljijadu, a naši reporteri skoknuće i do Ade Ciganlije, gde je u toku državno prvenstvo u kajaku!

Red muzike, red priča iz Srbije, sve u ritmu novog jesenjeg početka!

Urednica: Aneta Ivanović

Voditelji: Ana Babić i Slobodan Šarenac

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво