Beogradska hronika

Kako se u vrtićima hrane deca koja imaju alergije ili neki drugi zdravstveni problem koji zahteva poseban režim ishrane? Usvojen je novi Pravilnik. Šta je promenjeno, šta sme, a šta ne, pitamo gošću "Beogradske hronike" Vesnu Zečević, nutricionistu PU "Dečji dani".

Počela prodaja polovnih udžbenika. Stara, retka izdanja po paprenoj ceni, a ostali "po dogovoru". Šta kažu u inspekciji koja je ovih dana kontrolisala nelegalnu prodaju?

Istraživali smo ko, kada i kako kontroliše ispravnost aparata za kafu i grickalice.

I posle 100 godina Mir Jam u srcu čitalaca, ali i gledalaca. Komšinice rado gledaju serije u društvu, uz kaficu.

Bili su popularni osamdesetih godina i prva su estradna grupa koja je imala koncert na Kolarcu. Gosti "Beogradske hronike" su članovi grupe "O Đila".

Urednici emisije Dubravka Aleksić, Nataša Ristić i Rada Đurić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво