Kauboji i vanzemaljci

Godina 1873. Teritorija Arizone. Stranac koji se ne seća svoje prošlosti nabasava na nesrećni pustinjski grad Absolušon. Jedini trag o njegovoj prošlosti je misteriozni okov na njegovoj ruci. On će otkriti da ljudi u Absolušonu ne dočekuju strance otvorenih ruku, a niko ne sme da napravi ni korak na ulici bez dozvole Dolarajda, pukovnika čelične ruke. To je grad koji živi u strahu. (Cowboys & Aliens, 2011)

Međutim, Absolušon će upravo doživeti strah nepojmljivih razmera kada nebeski pljačkaši napadnu opustošeni grad. Oni će se obrušiti na grad brzinom koja oduzima dah, u vozilima sa zaslepljujućim svetlima, i otimaće bespomoćne ljude jednog po jednog. Sada je stranac koga su odbacili njihova jedina nada za spas.

Dok se ovaj revolveraš bude polako prisećao ko je i gde je bio, shvatiće da poseduje tajnu koja će gradu dati šansu da se izbori s vanzemaljskom silom. Uz pomoć lukave Ele, sastaviće poteru koju će sačinjavati bivši protivnici - meštani, Dolarajd i njegovi momci, odmetnici i ratnici Apači - svi u opasnosti od uništenja. Udruženi protiv zajedničkog neprijatelja, oni će se pripremiti za neviđen obračun za opstanak.

Uloge: Danijel Krejg, Harison Ford, Olivija Vajld, Sem Rokvel...

Režija: Džon Favro

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се