Jutarnji program

Ako i ovo jutro podelite sa nama videćete:

- Kumkvat, pomelo, kaki jabuka mogu se kupiti i u našim prodavnicama. Međutim, o voću sa Dalekog istoka koje je preplavilo rafove, malo znaju čak i oni koji ga prodaju, pa i nutricionisti. S obzirom na to da se enzimi digestivnog trakta ljudi razlikuju genetski, naš organizam ne reaguje isto na šljivu i na kumkvat. Naša gošća je nutricionistkinja.

- Od početka godine otkriveno je nešto više od 2 hiljade falsifikovanih dinarskih novčanica. Ako je tačno da se u milion novčanica, u Srbiji pronađe 6 falsifikata,  da li to znači da ih je malo u opticaju ili se teže otkrivaju? O tome razgovaramo sa Markom Puletićem, specijalistom za utvrđivanje autentičnosti novca u Sektoru za poslove sa gotovinom Narodne banke.

- Kopaonik će uskoro biti domaćin ljubiteljima trčanja, ali i vožnje mounbike bicikala u prirodi. Trail race Kopaonik je avantura koja predstavlja potpuno novi trkački izazov za sve ljubitelje sporta i trčanja u prirodi, a biciklisti iz Srbije, regiona i Evrope imaće priliku da učestvuju na međunarodnom brdsko-bicikističkom maratonu pod nazivom "3 strane Kopaonika". Biće to vikend posvećen sportu i druženju na planini, a o svemu će nam više reći Nenad Mojsilović, iz Sportskog udruženja "Na sve strane".

- Jelena Tomašević je nedavno predstavila novu pesmu "Dobro jutro, ljubavi", koja je za samo par dana našla put do publike i postala veliki hit. Jelena Tomašević nam dolazi pred kraj emisije!

Urednici emisije su Zorana Živadinović i Aleksandar Tucaković, a voditeljka Irina Đorđić

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара