Oko: Prvih 365 dana

Ana Brnabić i njen kabinet, prvo prolazno vreme

Kabinet Ane Brnabić obeležava godišnjicu.Za 365 dana bilo je više od 365 problema, od kojih su mnoga rešena, ali ima još onih koja još uvek čekaju na odgovore.

Balansiranje između Istoka i Zapada, nastavak evrointegracija, otvaranje poglavlja, ubistvo Olivera Ivanovića, tenzije sa Prištinom nakon hapšenja Marka Djurića, zamena ministra finansija, koncesija za Aerodrom Nikola Tesla, okonačanje aranžmana sa MMFom i dogovor o novom, odluka o povećanju plata i penzija, izgradnja Koridora 10 i 11, digitalizacija, Euprava, otvaranje Kliničkog Centra u Nišu, otvaranje rekonstruisanog Narodnog muzeja - samo su neki od događaja koji su obeležili prvu godinu rada Vlade u mandatu Ane Brnabić.

U emisiji Oko razgovaramo upravo o tome šta je postignuto do sada, da li je reč o novoj ili politici kontinuiteta sa prethodnom Vladom, šta nije uradjeno,a moglo je i očekivalo se i koji su naredni koraci u Nemanjinoj 11. Gosti su sociolog Vladimir Vuletić, glavni ekonomista Svetske banke u Srbiji Lazar Šestović i Nebojša Bjelotomić iz inicijatve Digitalna Srbija.

Sa obeležavanja godišnjice Vlade iz Subotice javljaju se reporteri Biljana Radulović i Toni Bedalov.

Emisiju vodi i uređuje Vesna Damjanić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Око Око

Autor:
Горислав Папић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се