Fudbal - SP: Urugvaj - Rusija

Obe reprezentacije su već posle dve odigrane utakmice prebrinule brigu oko plasmana u osminu finala. Sada im preostaje da u međusobnom duelu reše ko će sa prve a ko sa druge pozicije u nastavak takmičenja.

Ako bi hteli da biraju, izbor im nije lak. Očekivano je da iz grupe B dalje idu Španija i Portugalija, a obe selekcije su jednako teški rivali, stoga, kalkulacija verovatno neće biti. Rusima odgovara i remi kako bi završili na prvom mestu u grupi, jer imaju mnogo bolju gol razliku od Urugvaja, ali će pobeda imati psihološki značaj za bilo koju od ove dve reprezentacije. Nije isto ako se dalje ide u pobedničkom raspoloženju od onog u kojem se eliminaciona utakmica igra posle poraza. Meč se igra u Samari, a početak je u 16 časova.

Komentataor Miloš Krivokapić

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво