Fudbal - SP: Portugalija - Španija

Derbi prvog kola, a po mnogima i derbi cele prve faze Svetskog prvenstva igraće Portugalija i Španija.

Španci, posle razočaravajućeg rezultata u Brazilu pre četiri godine, kada su kao svetski prvaci eliminisani nakon samo tri odigrane utakmice u grupi, ovde žele više i mnogi ih vide kao konkurenta za visok plasman. Igraće protiv Portugalije koja, kao šampion Evrope, i u Rusiji ima velike ambicije.

Ekipa koja u svom sastavu ima Kristijana Ronalda može mnogo. Iako ih ne svrstavaju u najužu grupu favorita, oni su jedna od selekcija koje vrebaju iz senke. Bila bi senzacija ukoliko jedna od ove dve reprezentacije ne prođe u osminu finala, jer su im konkurenti Maroko i Iran.

Ovaj meč u prvom kolu smatra i borbom za prvo mesto u grupi B.

Utakmica će se igrati u Sočiju, na Olimpijskom stadionu.

Komentator Miloš Krivokapić

 

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво