Atomski zdesna

Atomski zdesna prati grupu prodavaca "tajm šering" apartmana ljudima iz bivše Jugoslavije. Najuspešniji agent Mladen je u tajnoj vezi sa Sonjom koja je udata za glavnog menadžera Metoda. (2014)

Saznavši za ženinu prevaru, on Mladenu dodeljuje najtežeg klijenta Omera, ratnog veterana iz Bosne i njegovu suprugu Maju. Situacija se dodatno komplikuje kada u posetu dođe glavni menadžer iz "centrale", Ditrih Fajzer koji je nezadovoljan rezultatima prodaje i saznavši da će ostati bez posla, tim prodavaca se baca na svoje "žrtve" sa žarom očajnika.

Atomski zdesna je tragikomedija koja govori o razornim posledicama "domaćeg" divljeg kapitalizma na živote običnih ljudi.

Uloge: Srđan Todorović, Tanja Ribič, Zoran Cvijanović, Milutin Karadžić, Mira Banjac, Miloš Samolov...

Režija: Srđan Dragojević






 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво