60 najlepših narodnih pesama

U emisiju ove nedelje svoje glasove za 60 najlepših narodnih pesama donose Ana Bekuta i dvojica kompozitora - Stevan Simeunović (koji je baš za Anu Bekutu napravio mnogo hitova) i sa gitarom u ruci - Zoran Starčević. A Mirza Alijagić iz nekada čuvene grupe "Mirzino jato" došao je u Beograd i u studiju će pevati - narodnjake!

Dok se sve to dešava, negde daleko u Srbiji verni gledalac RTS-a i veliki poznavalac narodne muzike, Cojle Manojlović (lik tumači glumac Srđan Ivanović), krije od svoje sestričine Bebe da joj je kupio srpskog pastirskog psa. To je nagrada, što je iz četvrtog puta položila menadžment na privatnom fakultetu...

Glumica Anđelka Simović tumači lik Bebe, koju je majka poslala kod ujaka da bi se detoksikovala od splavarske muzike. U ovoj epizodi, Beba dobija i jagnje kako bi vežbala sa psom da postane što bolji pastir jer po proceni njenog ujaka - od njenog učenja nema vajde...

Mnogo je razloga da odgledate i ovonedeljno izdanje veselog televizijskog serijala "60 najlepših narodnih pesama" u kome gledaoci povodom 60 godina postojanja Televizije biraju najlepše numere narodne muzike.

Do kraja ciklusa ostalo je sasvim malo vremena (tri sedmice) i zato nemojte propustiti priliku da glasate i doprinesete sačinjavanju liste od 60 najleših narodnih pesama svih vremena!

Načini glasanja:

- Besplatnim kuponima: iz svih krajeva naše zemlje - u 1307 poslovnica "Pošta Srbije"
- Na posebnom internet portalu projekta: www.60narodnih.rs
- Jutjub: označavanjem pesama koje vam se sviđaju (tzv. "lajkovanjem") na zvaničnom Jutjub kanalu emisije/projekta "60 najlepših narodnih pesama"
- Pismima: sa deset naziva pesama, na adresu Takovska 10, 11000 Beograd, "Glasanje za 60 najlepših narodnih pesama",
- Telefonom: pozivom/ uključenjem u radijsku emisiju "60 najlepših narodnih pesama", subotom od 14 do 15 časova, na Prvom programu Radio Beograda

Voditelji emisije: Bojana Marković i Milan Popović
Urednici emisije: Dušan Šukletović i Milan Popović
Muzički urednici: Jovana Dukić i Dušan Šukletović
Scenario: po ideji Milana Popovića
Reditelji: Petar Stanojlović, Darko Kamarit, Milica Soldatović Mikić i Miodrag Kolarić

Pratite sve u vezi sa projektom RTS-a "60 najlepših narodnih pesama" i na društvenim mrežama Fejsbuk, Tviter i Instagram "60 najlepših narodnih pesama" #60narodnih i pišite nam na imejl adresu: 60narodnih@rts.rs. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво