Kuhinja moga kraja

Ulogu da svoje drugarice ugosti u finalnoj emisiji dobila je najmlađa učesnica serijala "Kuhinja moga kraja", Jelena Marić iz Srbobrana.

Kancelarijski posao i zvanje pejzažnog arhitekte ova hrabra i preduzimljiva devojka zamenila je farmom koza koju je osnovala sa verenikom Aleksandrom. Danas je to ozbiljan posao koji uključuje i malu privatnu mlekaru.

Jelena obožava prirodu, bavi se jogom i meditacijom, vegetarijanac je a njeni specijaliteti su specifični koliko i ona sama. Pored zanimljivih ukusa, važna joj je i prezentacija pa je i ambijent salaša na kome će ugostiti ostale takmičarke poseban i drugačiji. Jelenina parola je "Iskoristi dan".

Kome će od učesnica pripasti novčana nagrada od 100.000 dinara videćete u nedelju, 27. maja.

Sve recepte iz emisije možete pronaći na zvaničnoj Fejsbuk stranici https://www.facebook.com/kuhinjamogakraja/?fref=ts

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво