Fudbal - Liga Evrope: Atletiko Madrid - Arsenal

Posle prve utakmice u Londonu zadovoljni su igrači Atletika.

Ostvarili su remi 1:1, a igrali su skoro celu utakmicu sa igračem manje. Napadači Arsenala iskoristili su samo jednu od brojnih šansi i sada u Madridu moraju da postignu makar jedan gol. Venger posle 22 godine napušta Arsenal i ovo mu je poslednja šansa da iz Londona ode sa jednim evropskim trofejom.

Sa druge strane je Simeone, koji je izgubio dva finala Lige šampiona i sada ima veliku šansu da sa svojim igračima stigne do trofeja u Ligi Evrope. Favorita nema, iako se igra u Madridu. Dva velika rivala boriće se za evropsko finale. Ko će do njega stići, videćemo u četvrtak uveče od 21.00 časova.

Komentator je Nemanja Matić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво