RTS ordinacija

U ovonedeljnoj RTS ordinaciji za naciju očekuju vas tri zanimljive teme. Biće razjašnjene zablude o aktuelnim prolećnim alergijama. Videćete neobičan način podmlađivanja koji je bila hrabra da ispred kamera isproba pevačica Merima Njegomir. Na kraju će biti reči o hrani koja u organizmu stvara zapaljenske procese.

Na početku emisije će pulmolog i alergolog dr Branimir Nestorović razrešiti zablude o prolećnim respiratornim alergijama. Saznaćete mogu li se alergije trajno izlečiti, koje biljke pomažu, kako bi trebalo postupati sa antihistaminicima, kako bi trebalo održavati ličnu higijenu i higijenu kuće i još monogo toga.

U Ordinaciji ćete videti neobičan način podmlađivanja koji će pokazati gošća iz Japana, dr Ermina Stegiopulos Tabata koja specijalista interne medicine, endokrinologije i gerontologije. Ona će pevačici Merimi Njegomir u određenje akupunkturne tačke na telu ubrizgati koktele koji podlmađuju lice, a ono se gotovo i ne dodiruje. Kako sve funkcioniše pojasniće i dr Joana Batsialou, specijalista mezoterapije, estetske i antiejdžing medicine.

U bloku Hrana kao lek biće reči o namirnicama koje stvaraju zapaljenske porcese u organizmu, ali i o namirnicama koje ovaj proces smiruju. Sve će objasniti dr Jelena Damjanović, specijalista homeopatije.

Autor i voditelj je Marija Popović

Reditelj je Petar Stanojlović

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво