Upitnik

Nasilje u politici

Kakve su posledice širenja govora mržnje u političkom i javnom životu? Da li je srpski parlament postao slika nasilja u politici? Da li smo i šta naučili o političkom nasilju iz prošlosti? Da li su odnosi u regionu ogledalo društava u kojima su političko nasilje i govor mržnje uobičajeni u javnom životu? Kako se prevazilazi atmosfera sukoba i nasilja u političkom životu i šta bi to donelo građanima?

Na ova i druga pitanja govore gosti Aleksandar Martinović, predsednik poslaničke grupe SNS u Narodnoj skupštini, Neđo Jovanović, zamenik predsednika poslaničke grupe SPS - JS, Marko Đurišić, potpredsednik Socijaldemokratske stranke i Nenad Čanak, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine

Autor i urednik emisije: Olivera Jovićević

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво