Uzmi račun i pobedi

Drugo izvlačenje nagrada u drugom krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", biće održano u subotu, 14. aprila 2018. godine na programu RTS-a, sa početkom u 17.30 časova.

U direktnom televizijskom prenosu vredne nagrade izvući će poznata i uspešna imena iz sveta sporta, glume i muzike. Gosti će iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku izvući srećne dobitnike stana površine 51,24 kvadratna metra u Šumadijskoj ulici br.13 u Beogradu, 12 putničkih vozila Fiat 500L Pop Star, 10 robnih vaučera koji se mogu zameniti u prodajnim objektima "Gomeks" i 10 robnih vaučera koji se mogu zameniti u prodajnim objektima "Tehnomanija".

U emisiji će učestvovati i gosti iz privrede koji će, između ostalog, govoriti na temu sive ekonomije, borbe protiv iste i značaju ove nagradne igre i kampanje za celokupnu akciju.

Izvlačenje svih nagrada nadziraće petočlana Komisija nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". U prvom izvlačenju moći će da učestvuju fiskalni računi i slipovi koji su pristigli do petka, 13. aprila 2018. kao i sve koverte koje su učestvovale u prethodnim izvlačenjima.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu "Politika" u sredu 18. aprila, kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije http://www.srbija.gov.rs/ i nagradne igre www.uzmiracun.rs i Radio-televizije Srbije http://www.rts.rs/

Nagradna igra ''Uzmi račun i pobedi 2018.'' deo je edukativne kampanje u Godini borbe protiv sive ekonomije, čiji je cilj podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa. To je jedna od mera Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije.

Voditelji: Kristina Radenković i Slobodan Šarenac.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво