TV lica: Dragoljub Ljubičić Mićko

Dragoljub Ljubičić Mićko glumac, muzičar,satiričar u emisiji "TV lica kao sav normalan svet", govori o smehu i energiji koju proizvodi, o neiscrpnoj inspiraciji koju ima svih ovih godina, o tome šta bi radio u nekoj "dosadnoj" zemlji, o početku Indeksovog radio pozorišta i situacijama koje su obeležile njegov život.

Prisetićemo se kroz arhivske snimke njegovog gostovanja pre 15 godina u ovom serijalu, napraviće paralelu između likova iz Nacionalnog parka Srbija onda i sada, ali će se prisetiti i prvih duhovitosti u školi, iskakanja kroz prozor i vaspitnih batina, govoriće o ponosu oca kada su mu kolege hvalile sina koga su redovno slušali kao Indeksovca, prisetićemo se nekih imitacija političara.

Dan je završen na predstavi "One stvari", na kojoj će još jednom pokazati kako je smeh lekovit zahvaljujući dr Agoljubu.

Autor Tanja Peternek Aleksić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво