Pepeljuga u svetu mode

Jedini san koji Kejt Kasel ima je da dizajnira visoku modu, ali posle diplomiranja sa najboljim ocenama dočekuje je surova realnost - niko ne želi da je zaposli. (After the Ball, 2015)

Istina, ima fantastično oko, ali je takođe i ćerka maloprodajnog gurua Lija Kasela u čijim se radnjama prodaje odeća "inspirisana" istim onim dizajnerima za koje Kejt želi da radi. Kejt nema izbora nego da se zaposli u porodičnoj firmi, gde mora da izlazi na kraj sa maćehom i dve zle polusestre čiji je cilj da je sabotiraju na svakom koraku.

Ali, kroz romansu sa "princom" sa odeljenja za cipele, vintaž odeću njene "dobre vile" i niz zamene identiteta, Kejt je u mogućnosti da razotkrije zli trojac, sačuva firmu i dokaže da je najbitnije samo ono što je unutra.

Uloge: Kris Not, Portija Dubledej, Mark Andre Gronding, Loren Holi...

Režija: Šon Gariti

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво