Na putu za Montevideo

Peta epizoda: Voz pristaje u Lihtenštajn gde će putnici prenoćiti.

To veče svako provodi na svoj način. Igrači u druženju, Andrejka (Vojin Ćetković) u zanimljivom društvu sa starijom Barunicom (Božidarka Frajt), a Moša (Petar Strugar) u novoj ljubavnoj avanturi.

Boža Dunster (Nebojša Ilić), nadoknađuje propušteno u svom odnosu sa starom ljubavlju, Barunicom Helenom (Bojana Gregorić), što ga stavlja na strašne muke i blizu odluke da ne nastavi put za Montevideo.

Na Čuburi gazda Rajko (Milutin Karadžić) i njegova žena Đurđa (Anita Mančić) jako pate zbog Rosinog (Danina Jeftić) odlaska, sve dok se nije pojavio Elin otac, gospodin Fridrih Pops (Dragan Petrović Pele), koji donosi neočekivane novosti. Čudo tehnike, telefon, dolazi na Čuburu, ali ne kod brice Bogdana (Branimir Brstina) kako je tražio, već kod gazda Rajka...

Scenario: Ranko Božić
Režija: Dragan Bjelogrlić

Igraju: Miloš Biković, Mima Karadžić, Vojin Ćetković, Nebojša Ilić, Nikola Đuričko, Predrag Vasić, Danina Jeftić, Goran Navojec, Filip Šovagović, Nataša Vojinović, Božidarka Frajt i mnogi drugi...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво