недеља, 18.03.2018, 11:00 -> 11:32
Znanje imanje
Ove nedelje donosimo priču sa Pala, sa prve velike pijace otvorene ovih dana.
Domaćini podno Jahorine život vezuju za planinu, turizam, ali i proizvodnju po sistemu krava tele, obnovljive izvore energije, kajmak, čuvene pite, maline i krompir sa zaštićenim geografskim poreklom. Sa druge strane, Homoljske planine čuvaju poreklo meda i po neko homoljsko jagnje. U Ravnom selu koziji sir najbolje se slaže sa čokoladom.
Urednik: Jasmina Nikitović Stojičić
Novinari: Jelena Vukobrat, Dragana Popov
Упутство
Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.
Број коментара 0
Пошаљи коментар