Magazin Srbije na vezi

Ekskluzivno, gost u studiju "Magazina Srbije na vezi", Zdravko Čolić, najveća zvezda muzičke scene sa ovih prostora, i šire. Neko ko najbolje povezuje Srbiju sa regionom i svetom, a na zadovoljstvo svih.

U emisiji govori o novom studijskom albumu, "Ono malo sreće", u kojem su svoj umetnički pečat, pored njega dali i mnogi regionalni autori, od Bajage do Džibonija i mnogih drugih, i novim spotovima koji su najlepše razglednice Srbije, Dubrovnika, Crne Gore. Prvi put govori otvoreno i o porodičnom životu, ženama, sportu, muzici, svojim velikim turnejama u regionu i svetu - odakle ćemo imati i ekskluzivne snimke.

Miljenik publike, sa glasom koji osvaja, prepoznatljivom harizmom i nepresušnom energijom, najbolja je potvrda da su istinske zvezde večne.

Urednik i voditelj Suzana Gvozdenović Puzović

Reditelj Dragica Gačić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво