Fudbal - Liga šampiona: Totenhem - Juventus

Ako je pred dvomeč Juventus smatran favoritom, onda su sada, zbog rezultata i igre posle prvog meča, fudbaleri Totenhema, bar na papiru, bliži pobedi.

Juventus je dva puta u prethodne tri sezone igrao finale Lige šampiona i šampion Italije stvari u poređenju a prošlim godinama može da popravi samo ako osvoji takmičenje.

Teško je govoriti kolike su im šanse u ovom trenutku, ali ispadanje u osmini finala se svakako može smatrati neuspehom.

Totenhem iz godine u godinu raste i kao klub i kao ekipa. Tih 2:2 u Torinu su pokazali da mogu da igraju ravnopravno i sa takvim velikanima kao što je Juventus.

To je ujedno bila i prva utakmica u istoriji ovih timova.

Bez obzira na to što se u nekim utakmicama očekivalo više od obe ekipe, činjenica je da je Totenhem bez poraza tri, a Juventus četiri meseca.

Gosti imaju više problema sa povredama i to se može osetiti u ovoj utakmici.

Komentator Aleksandar Stojanović

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво