Znanje imanje

Na pragu prolećne setve podsećamo koliko je važan plodored, deklarisano i raznoliko seme i ne previše gust setveni sklop.

Zagledaćemo se u "Zvezdobrojce", Nikolu Teslu, Mihajla Pupina, Milutina Milankovića, baš kao što su oni gledali u zvezdano nebo i sve boje i oblike prirode, stvarajući čuda.

Iz Elemira donosimo priču o novim pronalascima. U Lajkovačkim selima upoznali smo porodice koje traže svoj specifičan put od njive do trpeze. U Kačarevu smo saznali koja je slanina najbolja, a na Sajmu turizma otkrili mesta sa najlepšim ukusima i mirisima Srbije.

Urednik Jasmina Nikitović Stojičić

Novinari Jelena Vukobrat, Dragana Popov

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво