Gorčilo

U jeku izgradnje infrastrukture SFRJ, u naporima da se siromašni sever Crne Gore putevima poveže sa jugom, u naše malo selo dolazi geometar Laza, kako bi pripremio dokumentaciju za trasu budućeg puta.

Sa njim će doći Klara, njegova žena, balerina iz Narodnog pozorišta iz Novog Sada, koja mora da tokom leta održava kondiciju za jesenju sezonu. Kako seljaci reaguju na dolazak geometra, koliko su skloni korupciji, kako reaguju na dolazak ljudi koji žive nekim drugačijim životom od njihovog, koji je najbolji, jer za bolji ne znaju, samo je jedna od linija priče.

Ova urnebesna komedija okupila je poznata imena crnogorske i srpske glumačke scene među kojima su: Mima Karadžić, Dubravka Drakić, Mladen Nelević, Anita Mančić, Viktor Savić, Andrija Milošević, Milorad Mandić - Manda i ostali...

Režija: Milan Karadžić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво