RTS ordinacija

Zdravo nedeljno popodne u RTS ordinaciji počećemo pripremom ručka sa pevačem Nenadom Kneževićem Knezom, zatim ćete saznati koje su česte zablude o celulitu i na kraju Vi pitate endokrinologa sve u vezi sa dijabetesom i šećerom.

U RTS ordinaciji za naciju pevač Nenad Knežević Knez pripremiće belu morsku ribu i salatu od komorača, a voditeljka Marija Popović predložiće recept za posne slatke kuglice od suvih šljiva. Sve o namirnicima, ali i jelima objasniće nutricionista Jelena Avramov, a dame će od nje saznati i koje povrće može da pomogne u ublažavanju simptoma PMS-a.

Istine i zablude biće o celulitu. Doktorka Joana Batsialou, specijalista mezoterapije, estetske i antiejdžing medicine, objasniće zašto i mršave osobe mogu imati celulit, koji su načini da se on ukloni, kao i šta dovodi do pojave celulita.

Ove nedelje Vi pitate endokrinologa prof. dr Srđana Popovića iz Kliničkog centra Srbije. Doktor će odgovarati na pitanja u vezi sa dijabetesom i šećerom, a saznaćete koje namirnice štete pankreasu, u kakvoj su vezi stres i dijabetes, da li insulin donosi kilograme i još mnogo toga.

Autor i voditelj je Marija Popović.
Reditelj je Petar Stanojlović.

broj komentara 0 pošalji komentar