RTS ordinacija

Zdrava misija u RTS ordinaciji se nastavlja. Zdrava jela ove nedelje kuvaće voditelj Miki Perić. Videćete kako smemo jedni druge da masiramo, a na kraju će biti reči o tumorima mozga.

U prvom delu emisije, Hrana kao lek, voditelj Miki Perić spremaće biftek na sopstveni način. Svoj predlog zdravog kolača ponudiće i voditeljka Marija Popović. Sve što su spremali oceniće nutricionista Milena Radomirović. Saznaćete zašto je avokado dobra namirnica, da li je rukola biljka slična maslačku, kako se mogu spremiti vrganji i još mnogo toga...

U Ordinaciji ćete naučiti kako pravilno možete masirati nekoga koga boli vrat, leđa ili noge. Saznaćete i ko ne bi smeo da ide na masažu, koje tačke oslobađaju od napetosti i bolova, a sve će pokazati i objasniti Suzana Miletić, viši fizioterapeut.

U bloku Naš zdravstveni karton biće reči o tumorima mozga. Svoje iskustvo ispričaće mladi Nikola Jovetić, koji je u 29. godini pobedio tumor na mozgu. Kako se ovi problemi prepoznaju, leče i pobeđuju objasniće prof. dr Danica Grujičić, neurohirurg iz Kliničkog centra Srbije.

Autor i voditelj je Marija Popović.
Reditelj je Petar Stanjolović.

broj komentara 0 pošalji komentar
RTS ordinacija RTS ordinacija

Autor:
RTS

Posle više od 70 emisija, nekoliko stotina obrađenih tema i gotovo 1000 gostiju i sagovornika, autorka Marija Popović i njen tim vašeg omiljenog šou programa o zdravlju, sa nestrpljenjem vas očekuju u novoj, četvrtoj televizijskoj sezoni, od 20. oktobra. Nove ideje, zanimljivi sagovornici i korisni saveti, koje do sada niste čuli. Kao i do sada, kroz smeh i zabavu, učićemo zajedno sve ono što može da poboljša i sačuva zdravlje. [ detaljnije ]