RTS ordinacija

Ovog vikenda vas u RTS ordinaciji očekuju novine. Poznati će spremati zdrava jela, ove nedelje kuva glumica Anđelka Prpić. Saznaćete da li je epilacija bezbedna, a na kraju vas očekuje i nova rubrika Vi pitate, a odgovore daje kardiolog.

Nova polusezona vašeg omiljenog šou programa o zdravlju biće osevežena novim rubrikama. Emisije će počinjati blokom Hrana kao lek, a poznati će se truditi da spreme što zdravija jela koja će na kraju pripreme nutricionisti oceniti. Novost će biti i rubrika Vi pitate. Doktore će pitati poznate ličnosti, građani u anketi i publika u studiju. Lekare raznih specijalnosti moći ćete da pitate i vi, tako što ćete pitanja slati na mail emisije rts.ordinacija@rts.rs. Kao i do sada gledaćete i rubrike koje volite, Istine i zablude kao i Ordinaciju gde se uvek nešto interesantno demonstrira.

Hrana kao lek
Ove nedelje u RTS ordinaciji kuvaće glumica Anđelka Prpić, a videćete kako ona sprema ćuretinu i jednu obrok salatu. Sve o tome kakva su jela objaniće nutricionista Mirjana Ljutić Jezdimirović.

U Ordinaciji ćete saznati da li se laserskom epilacijom trajno mogu ukloniti malje. Doktorka Svetlana Bogadnović Rašković, specijalista estetske, rekonstruktivne i plastične hirurgije objasniće da li je laser opasan za mladeže i za druge organe, kako se uklanjaju sede dlačice...

Ovog vikenda Vi pitate kardiologa. Na pitanja odgovora prof. dr Branislav Milovanović, neurokardiolog iz KBC Bežanijska kosa. Saznaćete kako umor utiče na srce, može li se infartkt predvideti, zašto lekovi za pritisak nekada ne deluju, kakvo vreme smeta srcu i još mnogo toga korisnog.

Autor i voditelj je Marija Popović.
Reditelj je Petar Stanojlović.

 

 

broj komentara 0 pošalji komentar
RTS ordinacija RTS ordinacija

Autor:
RTS

Posle više od 70 emisija, nekoliko stotina obrađenih tema i gotovo 1000 gostiju i sagovornika, autorka Marija Popović i njen tim vašeg omiljenog šou programa o zdravlju, sa nestrpljenjem vas očekuju u novoj, četvrtoj televizijskoj sezoni, od 20. oktobra. Nove ideje, zanimljivi sagovornici i korisni saveti, koje do sada niste čuli. Kao i do sada, kroz smeh i zabavu, učićemo zajedno sve ono što može da poboljša i sačuva zdravlje. [ detaljnije ]