RTS ordinacija

Kao i uvek pred novogodišnje praznike se mnogo jede jaka hrana i pije se više nego što bi trebalo, zato će u ovonedeljnoj RTS ordinaciji biti reči o infarktu. Videćete kako je moguće podići pale kapke bez hirurške intervencije, a nutricionista na kraju priprema dva slana jela od kestena.

U prvom delu RTS ordinacije čućete neverovatnu priču glumca Irfana Mensura koji je doživeo infarkt,a da to nije ni znao. Govoriće i o tome kako je podneo ugradnju tri bajpasa. Kako bi trebalo ponašati se kada se osete simptomi, kako ih prepoznati i sve važno u vezi sa temom infarkt objasniće dr Marija Zdravković, kardiolog i direktorka KBC Bežanijska kosa.

U Ordinaciji ćete videti interesantne intevencije u regiji oko očiju. Doktorka Dina Klevernić, oftalmolog i specijalista estetske medicine pokazaće kako se bez hirurgije mogu podići pali kapci, kako se sa kapka mogu ukloniti bradavice, ali i na koji način je moguće ukloniti žute masne fleke oko očiju.

U bloku Hrana kao lek, nutricionista Đorđe Pejić pripema dva slana jela od kestena, čorbu i pljeskavice.

Autor i voditelj je Marija Popović.
Reditelj je Patar Stanojlović.

broj komentara 2 pošalji komentar
(ponedeljak, 24. dec 2018, 15:53) - RTS ordinacija [neregistrovani]

Odgovor

Poštovani,
Emisija u kojoj smo se bavili tom problematikom bila je emitovana 9. decembra. Možete je pogledati na youtube-u i verujemo da ćete pronaći odgovor na Vaša pitanja,evo linka emisije:
https://youtu.be/D_1utsidsik

(ponedeljak, 24. dec 2018, 15:01) - Jovancadragan&comrs [neregistrovani]

Pitanje

Imala sam amneziju 12 sati se nesecam ničega na pregledu krvna slika super kardioloski uredu skener dobar dali ste imali slicnih situacija da me uputite ili posavetujete imam 60 god i zdrava hvala

RTS ordinacija RTS ordinacija

Autor:
RTS

Posle više od 70 emisija, nekoliko stotina obrađenih tema i gotovo 1000 gostiju i sagovornika, autorka Marija Popović i njen tim vašeg omiljenog šou programa o zdravlju, sa nestrpljenjem vas očekuju u novoj, četvrtoj televizijskoj sezoni, od 20. oktobra. Nove ideje, zanimljivi sagovornici i korisni saveti, koje do sada niste čuli. Kao i do sada, kroz smeh i zabavu, učićemo zajedno sve ono što može da poboljša i sačuva zdravlje. [ detaljnije ]