Sumnjiva lica 2

Bez protekcije

Milorad pokušava da svoje stranačke obaveze uskladi sa očinskim, ali uviđa koliko je teško balansirati između karijere i porodice. Njegovo često odsustvo iz kuće veoma ljuti Maju, na koju je pao sav teret brige o bebi. Obaveze u stranci su velike, a situacija postaje još komplikovanija kada se u javnosti pojave tekstovi koji kompromituju ministra Sivkovića.

Života i Ljiljana su uplašeni za karijeru svog sina, svesni da bi Sivkovićev odlazak ujedno značio i kraj Miloradove političke karijere. Zato odlučuju da istraže ko stoji iza naručenih tekstova. Spekulacije o ministru ipak nisu daleko od istine - Velja uočava kod Sivkovića znake demencije i ohrabruje Milorada da je sada pravi trenutak za napredovanje. Priliku će u ovom razvoju događaja videti i ambiciozni Lukovac, koji na sve načine pokušava da sabotira Miloradov posao i poziciju u stranci.

Reditelj: Vladimir Tagić
Scenarista: Milena Depolo
Direktor fotografije: Mihajlo Savić
Scenograf: Nevena Mijušković
Kostimograf: Nevena Milovanović
Kompozitor: Aleksa Ranđelović
Montažer: Davor Bosankić

Uloge: Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jasna Đuričić, Jelena Trkulja, Andrija Kuzmanović, Miljana Gavrilović, Jovana Stojiljković, Anđelika Simić, Miloš Samolov, Miloš Timotijević, Feđa Stojanović, Branka Katić, Marta Bjelica, Miloš Vlalukin, Nikola Vujović, Marko Gvero, Jelena Rakočević

broj komentara 0 pošalji komentar