SAT: Salon u Frankfurtu i pogrešna signalizacija

Ekipa emisije SAT upravo se vratila sa međunarodnog salona automobila u Frankfurtu. U detaljnom izveštaju videćete čime se hvale najveći proizvođači, koji su noviteti i prototipovi, ali i koji je pravac razvoja automobilske industrije u godinama koje dolaze.

Gledaoci će videti kako je rešen problem meštana Jakova koji zbog greške putara nisu bezbedno mogli da uđu u svoja dvorišta, ali i ko je kriv što pogrešna signalizacija izaziva nezgode.

Emisija rešava i sve nedoumice kada je u pitanju zabrana upravljanja vozilom. Kakva je procedura od trenutka kada se izrekne zabrana, kada počinje, kada se završava i da li je ikako moguće odložiti zabranu.

Da li ste znali da danas ne postoji moderan automobil, a da u njemu nema delova iz Srbije? Upravo je ovo jedna od glavnih tema emisije. Saznaćete koji se delovi i komponente proizvode u Srbiji i u koje svetske modele se ugrađuju, ali i koji su planovi jednog od najvećih i najznačajnijih svetskih proizvođača, koji upravo ima proizvodnju u našoj zemlji.

Repriza emisije je ponedeljkom na Drugom programu u 14.00, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 17. sep 2017, 18:07) - anonymous [neregistrovani]

Salon

Ovi saloni postaju sve zanimljiviji za gledanje, ali automobili sve nedostizniji za običnog čoveka. Kada već ne možemo da ih vozimo, hvala vam sto nam ih prikazujete. Odličan izveštaj, pozdrav redakciji i samo tako nastavite

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]