SAT: Patrola do Zlatibora i Zlatara i rezultati kontrole dizel-goriva

Ekipa emisije SAT nastavlja sa zimskim patrolama. Po proverenom sistemu kilometar po kilometar, crno - belo, hvalimo - zameramo, videćete šta vas sve čeka na putu do zimskih centara Zlatibor i Zlatar.

Saznaćete kakvo je stanje puta, tačnije kako putari obavljaju svoj posao, ali i kako izgleda vožnja novim auto-putem Ljig-Preljina u zimskim uslovima. Videćete gde su gužve, koja mesta su opasna, a gde vredi napraviti kraću pauzu, kakva je snabdevenost gorivom, kako policija kontroliše saobraćaj, a čućete i dosta praktičnih saveta za bezbedno putovanje.

Naravno, detaljno pokazuju i čitavu ponudu Zlatibora, a posebno skijališta Tornik, kao i ponudu Zlatara, od smeštaja, preko ski-staza do cena u vanpansionu, pa i na čuvenoj Zlatiborskoj pijaci.

Kao što su i obećali, obišli su sve velike distributere goriva u Beogradu i sa tržišnom inspekcijom uzeli uzorke dizel-goriva i odneli ih na analizu u akreditovanu laboratoriju kako bi proverili koja je tačka smrzavanja. U današnjoj emisiji pokazuju rezultate ove vanredne kontrole.

Repriza emisije SAT je nedeljom na Drugom programu u 23 sata i ponedeljkom u 19 časova, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 6 pošalji komentar
(subota, 04. feb 2017, 09:31)
Zeljko [neregistrovani]

Porez na veliku kubikazu

Dragi gospodine Alvirovicu hteo sam da pitam šta bi sa velikom kubikasom preko 2000 oko poreza dali će biti smanjenje kao što su najavljivali hvala unapred i sve najjjjj

(četvrtak, 02. feb 2017, 14:36)
Zoran [neregistrovani]

Put Horgos -Beograd - Deo puta kod Novog Sada

Veoma postovani,
mi koji zivimo u Inostransvu koristimo redovno deonicu Horgos-Novi Sad -Beograd. Pored nas tom deonicom prolazi hiljada sunarodnika iz EU ka putu ka Grckoj, Turskoj.
Zeleo bih da apeliram , deo tog puta kod Nogog Sada , kod smetista preko puta Rodic Marketa je u uzasnom stanju i ne prilici jednom evropskom magistralnom putu. Asfalt je toliko i strosen da je moguce voziti maximalno 40 kmh, duzina 3 km. Uvo je velika bruka i odraz velike nemarnosti !!.
Molim vas da putare upozorite na to. Apelirate u vasim veoma cenjenim emisijama.
Pozdarav
Zoran

(utorak, 31. jan 2017, 21:45)
Branko [neregistrovani]

Dizel gorivo

Postovani SAT.
Kada će i kod nas cena dizel goriva da bude niža ili ista u odnosu na benzin.Šta se kod nas to dešava i kad će da se uskladi sa kako je u celom svetu,

(ponedeljak, 30. jan 2017, 19:25)
Jelica [neregistrovani]

Uvoz polovnih vozila

Postovani G.Mirko, u nedelju 29. Januara u vasoj emisiji napomenuli ste o polovnim vozilima da se ukidaju od nove godine,sta je istina i o cemu se radi,molimo vas ako je moguce da nam odgoborite jos jednom o kakvim Autima se radi i koji se smeju uvesti a koji ne opsirnije u sledecoj emisiji veliki Pozdrav iz Nemacke.

(ponedeljak, 30. jan 2017, 10:05)
Ivica Bjelic [neregistrovani]

Porez na ,,veliku kubikazu,,

Molim Vas da se jos jedanput u emisiji pozabavite porezom na upotrebu motornih vozila,pogotovo vozila preko 2000 kubika. Najava je bila da ce se od nove godine nesto promeniti u nacinu obracuna poreza na upotrebu motornih vozila. Nadamo se vec u sledecoj emisiji nekoj informaciji. Prosao je evo vec i ceo januar. Pozz

(nedelja, 29. jan 2017, 17:30)
anonymous [neregistrovani]

Patrola

Patrole su vam sjajne. Iako znam ovaj put, bas mi je bilo zadovoljstvo da pogledam sve.
Sto se goriva tice, trebalo bi cesce da pokazujete takve stvari. Sada izgleda da su se pumpe pripremile.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]