SAT: Patrola do Slovenije

Ove nedelje možete pratiti detaljnu patrolu do Mariborskog Pohorja, najvećeg skijališta u Sloveniji.

Po svom proverenom sistemu kilometar po kilometar, hvalimo - zameramo, ekipa SAT-a pokazuje šta vas sve čeka na putu dugom 500 kilometara. Saznaćete kakvi su saobraćajni propisi i kazne, cene putarine u Hrvatskoj i Sloveniji, koje su cene goriva i kakvo je stanje puta.

Naravno, videćete i detaljan izveštaj sa samog skijališta, najdužu stazu u Evropi za noćno skijanje, kolike su cene smeštaja, vanpansiona i ski-pasa.

Repriza emisije SAT je nedeljom na Drugom programu u 23 sata i ponedeljkom u 19 časova, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 6 pošalji komentar
(subota, 11. feb 2017, 16:51)
anonymous [neregistrovani]

Granica

U vezi ulaska u HR ( EU ) kroz kapiju za EU drzavljane. Da li svi u kolima moraju da imaju EU drzavljanstvo ili samo vozac ?

(subota, 11. feb 2017, 16:08)
Zeljko [neregistrovani]

predlog

Zamolio bih Vas da učinite šta možete da se ispravi nerealno nisko ograničenje brzine na putu Zemun - Borča, koje je sada 50 km/h. Put je takav da omogućava bezbednu vožnju i dvostruko većom brzinom, a zbog nečijeg propusta (nadam se da nije u pitanju loša namera) mnogi sada plaćaju kazne iako brzinom svog kretanja nikoga realno ne ugrožavaju. Predlažem da napravite i u nekoj od narednih emisija emitujete prilog na ovu temu sa predlogom da se ovo ograničenje koriguje.

(petak, 16. dec 2016, 23:02)
zoran [neregistrovani]

ogranicenje brzine

postovani, da li mozete da uticete na promenu ogranicenja brzine na novom putu od mosta zemun-borca do pancevackog puta, trenutno ogranicenje je 50km/h. Receno je da kada put bude zavrsen da ce ogranicenje brzine biti povecano, retko ko postuje neralno malo ogranicenje na jednom od najboljih puteva u zemlji, na istom se cesto nalaze saobracajne patrole koje kaznjavaju vozace. nerealno je da ogranicenje na zrenjaninskom i pancevackom putu bude isto i vece. pozdrav

(nedelja, 11. dec 2016, 21:06)
anonymous [neregistrovani]

Македонија

Одлична патрола , добро би било и до неки Македонски скијачки центар посетите , има их пуно , Крушево , Маврово , Попова шапка , Кожув , продужите овако и све најбоље , поздрав

(nedelja, 11. dec 2016, 18:01)
anonymous [neregistrovani]

Bravo

Bravo, bravo, bravo.
Uz vas ni ne moramo na putovanje. Prava uzivancija, samo napred.

(petak, 09. dec 2016, 22:01)
anonymous [neregistrovani]

Super

Pocinju zimske patrole, samo napred. UzivamoP dok gledamo patrole.Pozdrav

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]