SAT: Vozači plaćaju tuđe greške

Današnji SAT bavi se jednom neobičnom temom - hrkanjem. Reč je o problemu sa prekidom disanja u toku spavanja, takozvanoj opstruktivnoj slip apnei.

U Evropi se već uvodi obaveza pregleda, pre svega za profesionalne vozače, a da li će i kako to biti rešeno kod nas i koliko to zaista utiče na bezbednost u saobraćaju, detaljno govori današnja emisija.

Nastavljamo i sa temom koja zabrinjava mnoge vozače - problemima na tehničkim pregledima. Zašto Agencija za bezbednost saobraćaja nije ispunila svoju obavezu i da li će vozači zbog tuđe greške i dalje plaćati potvrde koje im nisu potrebne?

Videćete i praktične savete za vožnju u zimskim uslovima, a ekskluzivno vam pokazuju najjači mercedes "E-klase AMG".

Saznaćete i kako je prošao naš dizajner na susretu sa svetskim imenima u automobilskom dizajnu u Milanu, na koji ga je poslala naša redakcija.

Repriza emisije SAT je nedeljom na Drugom programu u 23 sata i ponedeljkom u 19 časova, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 3 pošalji komentar
(ponedeljak, 05. dec 2016, 16:29)
Spavač [neregistrovani]

Bolest

Nisam ni znao da bolujem od ove slip apneje, sto puta sam se budio gušeći se.

(nedelja, 04. dec 2016, 19:24)
anonymous [neregistrovani]

Tehnički pregledi

Dokle god se javno ne postave neka pitanja, ne možemo ni očekivati rešenja, uzimaju nam pare na svakom koraku za svakakve gluposti, bravo za redakciju koja je na strani vozača

(nedelja, 04. dec 2016, 16:46)
Aleksandar Cirkovic [neregistrovani]

:(

Nema od toga nista. Samo udruzivanje i da se tuzi ... "drzava" srbija.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]